Reklamebyrået B17 bytter navn: – Riktig tidspunkt

admin
Alle
B17 er historie. Si god dag til god dag!
God dag er det nye navnet på byrået, med lokaler i Asker

Vi startet som en del av annonseavdelingen til lokalavisa Budstikka. Der fikk vi prosjektnavnet B17, en forkortelse av adressen Billingstadsletta 17. I 2022 ble vi et eget selskap, heleid av de ansatte. Det gamle prosjektnavnet fikk stå en stund, men med ny kontoradresse og flere nye hoder, kjennes dette som riktig tidspunkt for en oppussing av egen merkevare.

Jeg føler meg privilegert som har fått være med på denne reisen og oppleve hvordan selskapet har vokst de siste to årene, og hvordan det nå speiler den dynamiske og lekne gjengen i Asker.

Formålet med rebrandingen har vært klar

– Vi er en leken gjeng med mye personlighet. Vi er gode på å utfordre kundene våre på å dele av seg selv, men vi har ikke vært gode nok på å vise hvem vi er. Den nye visuelle identiteten vår er mer representativ for den gjengen vi er i dag, sier Ulf.  

God dag er et antydende merkenavn. Hver dag i god dag, er en god dag, ifølge Ulf.

Høye ambisjoner

Det siste året har byrået fått fire nye ansatte. Vi skal ikke nødvendigvis bli størst, men vi vil alltid strekke oss etter å bli bedre. Vi ser fortsatt stort potensial i næringslivet i Asker og Bærum, men ønsker nok også å utvide horisonten på sikt. 

Med den nye merkevaren god dag, får vi mulighet til å treffe en helt annen kundegruppe. En gruppe som er på jakt etter en sprek partner som både tør å utfordre, og ikke minst – sette farger på verden.

Vi skal fremdeles levere de samme tjenestene som vi har gjort det siste året. Vi skal fortsette å utvikle merkevarer som folk blir glade i, nettsider som presterer godt og ikke minst lage innhold som treffer hjertene til folk. God dag blir rett og slett bare en tydeliggjøring av hva man kan få til, om man tør å gjøre noe annerledes.