Ny nettside?

Vi leverer skreddersydde nettsider som fremmer vekst, engasjement og innovasjon.

I en digital æra hvor førsteinntrykket er avgjørende, forstår vi viktigheten av å skape nettsider som ikke bare ser fantastiske ut, men også leverer enestående brukeropplevelser.

sub service icn

Vår ekspertise i å designe og utvikle innovative nettsider sikrer at din virksomhet ikke bare skiller seg ut i mengden, men også engasjerer og konverterer besøkende til å bli lojale kunder.

Noen av våre prosjekter

Start et prosjekt, eller bare Si hei!

Hvordan utvikler vi nettsider?

For å skape en nettside som er både enkel å bruke, tilpasningsdyktig og estetisk tiltalende, er det essensielt å ha dyp innsikt i hva kundene ser etter og ønsker seg. Vi har satt opp 4 faser som viser hvordan vi gjennomfører et prosjekt.

Bryn Byggklima mobilforsider

Ofte stilte spørsmål vi får

Vi bruker WordPress fordi det er en av de mest brukervennlige og fleksible plattformene for nettsideutvikling. Den støtter et bredt spekter av design og funksjonalitet, fra enkle blogger til komplekse e-handelsnettsteder. WordPress er også kjent for sin robuste sikkerhet, SEO-vennlighet, og et stort utvalg av tilpasningsmuligheter gjennom temaer og plugins.

Kostnaden for å utvikle en nettside varierer avhengig av flere faktorer som designkompleksitet, antall sider, funksjonalitet og tilleggstjenester som SEO og innholdsskriving. Vi tilbyr tilpassede løsninger basert på dine spesifikke behov og budsjett. For å få et mer nøyaktig estimat, anbefaler vi at du tar en prat med oss. 

Tidsrammen for utvikling av en nettside kan variere avhengig av kompleksiteten og omfanget av prosjektet. En enkel nettside kan ta mellom 4 til 6 uker, mens mer komplekse nettsider med skreddersydde funksjoner kan ta flere måneder. Vi jobber tett med våre kunder for å fastsette en realistisk tidsplan som reflekterer deres behov og mål.

Ja, vi tilbyr vedlikehold og supporttjenester etter lanseringen for å sikre at din nettside fortsetter å fungere problemfritt. Dette kan inkludere sikkerhetsoppdateringer, teknisk support, og videreutvikling av nettstedet for å møte dine voksende behov.

Ja, søkemotoroptimalisering (SEO) er en integrert del av vår utviklingsprosess. Vi følger beste praksiser for SEO, inkludert optimalisering av innhold, bruk av relevante nøkkelord, sikring av rask lastetid, og strukturering av nettsiden for å være lett forståelig for søkemotorer. Dette hjelper i å forbedre nettstedets synlighet og rangering på søkemotorer som Google.

Absolutt. Vi bygger våre nettsider med brukervennlige innholdsstyringssystemer (CMS) som WordPress, som gjør det mulig for deg å enkelt oppdatere tekst, bilder og annet innhold selv, uten behov for teknisk ekspertise. Vi tilbyr også opplæring og ressurser for å hjelpe deg å bli komfortabel med å gjøre oppdateringer.

Vi følger responsivt design som en standard praksis, noe som betyr at din nettside automatisk vil tilpasse seg og se bra ut på enheter av alle størrelser, fra mobiltelefoner til nettbrett til desktop-datamaskiner. Dette sikrer en optimal brukeropplevelse for alle besøkende, uavhengig av enhet.

Vil du prate med oss?

Contact Form